Šport
7 ogledov

Dva Slovenca na stopničkah

V Velenju je bil najboljši Pascal Bodmer, na veselje domačih navijačev pa sta pr Žurnal24 main
Drugo tekmo celinskega pokala v Velenju je dobil Nemec Pascal Bodmer. Drugo mesto je pripadlo Juretu Šinkovcu, tretje pa Primožu Piklu. V nedeljo bo še tretja tekma celinskega pokala.
 

Preberite še ...

Prva tekma za rudarsko svetilko

Nemec Pascal Bodmer je zmagovalec druge tekme celinskega pokala v smučarskih skokih, 12. pokala Gorenja v Velenju. Na drugo in tretjo stopničko sta se povzpela Slovenca; Jure Šinkovec je bil drugi, zmagovalec uvodne tekme Primož Pikl pa se je z desetega mesta po prvi seriji po finalnem nastopu prebil na končno tretje. Do točk so od slovenskih skakalcev tokrat prišli še Robert Hrgota na 19., Jure Bogataj na 25. in Anže Damjan na 30. mestu, brez finala pa je v konkurenci 50 tekmovalcev pred domačimi navijači na Grajskem griču za las ostal le Primož Roglič na 32. mestu. V nedeljo bo na sporedu še zadnja od slovenskega trisa celinskega pokala; na kranjski skakalnici pod Šmarjetno goro se bo prva serija začela ob 10.45, finalna pa bo na sporedu uro pozneje.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.