Šport
13 ogledov

Dvanajstletnik boljši od Woodsa

Dvanajstletnik je na odprtju igrišča za golf zasenčil samega Tigerja Woodsa.
1/2
Žurnal24 main
Na odprtju golf igrišča v Severni Karolini v ZDA je najboljši golfist sveta Američan Tiger Woods zgrešil dva udarca, medtem ko 12-letni Mark teh težav ni imel.

Zgolj igranje golfa že dolgo ni edini donosen posel golfista Tigerja Woodsa. Milijardo dolarjev ne moreš zaslužiti zgolj z nastopi na turnirjih. Woods se med drugim ukvarja tudi z oblikovanjem igrišč za golf. Odprtje enega od njegovih projektov je bilo v Ashevillu v Severni Karolini.

Igrišče obdajajo gozd, borova drevesa, jezera in druge naravne lepote. Tiger je s prvim zamahom žogico poslal med borovce. Kislo se je nasmehnil, zamahnil znova in še enkrat udaril v prazno. Nato je zbrane vprašal, ali lahko kdo udari bolje od njega. Izmed vseh se ga je upal izzvati le 12-letni Mark Beneventa jr. Vzel je palico in žogico poslal v pravilno smer med drevesi. Woods se je le nasmejal in potencialnemu nasledniku dejal, da udarca ne bo ponovil še enkrat. Mark je sprejel izziv, spet zamahnil in spet zadel mesto, na katero je meril, ter požel glasen aplavz. Zvezdnik golfa je Marka vprašal: "Koliko let imaš? Samo dvanajst? Zelo dobro, prijatelj, odlično. Ponosen sem nate." "Nisem premagal Tigerja, bilo pa je odlično. Celo Tiger mi je ploskal, videti je bilo, kot da je presenečen, da sem zadel," je dejal Mark in dodal, da je imel veliko tremo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.