Šport
100 ogledov

Dvoboj stoletja!

morski pes phelps Reševalni pas/Twitter
Najuspešnejši olimpijec vseh časov Michael Phelps se bo pomeril z nasprotnikom, ki se v vodi počuti še bolj domače kot on.

Nepremagljivi ameriški plavalec Michael Phelps je v svoji karieri osvojil 23 zlatih, tri srebrne in dve bronasti olimpijski kolajni ter kopico odličij z velikih tekmovanj, vendar s tem ne bo prestrašil svojega naslednjega nasprotnika.

Phelps se bo v okviru priljubljene oddaje Shark Week na televizijskem progragu Discovery pomeril z velikim belim morskim psom.

Da, prav ste prebrali!

Američan si je v plavalnih bazenih pokoril človeka, nov izziv pa si je poiskal v živalskem svetu, in to kar proti enemu najbolj zastrašujočih plenilcev na svetu. Podrobnosti spopada so za zdaj še uganka, piše Washington Post.

"Gre za enega najhitrejših in najučinkovitejših plenilcev na planetu: morskega psa. Na drugi strani naš največji šampion, ki je kdajkoli plaval v vodi: Michael Phelps. Najtrofejnejši športnik proti najučinkovitejšemu plenilcu. Phelps vs. morski pes. Naj se dirka začne!" se glasi uradna napoved tega nenavadnega obračuna.

Komentarjev 1
  • Avatar gujdek
    gujdek 20:08 27.junij 2017.

    Toti me spominja na onega našega trotla Martina Strela. V čem se te misli meriti s psom? Kdo bo prej rep med noge stisnil?