Šport
21 ogledov

Dwan debitiral v Ivey Room

Tom Dwan (Foto: pokerakademia.com) Žurnal24 main
Tom Dwan je prvič sodeloval v igri v znani sobi za poker Ivey Room v igralnici Aria, ki spada pod okrilje MGM Mirage. Nahaja pa se seveda v Las Vegasu, v Nevadi.

Tom Dwan igra v Las Vegasu, kjer tudi živi. Tako se je zadnjič odločil zaigrati v Ivey Room, ki je v igralnici Aria. Ta posebna poker soba zadnje čase močno konkurira Bobby's Room, ki je v igralnici Bellagio. Kako mu je šlo, se sicer ne ve, zanimivo pa je to, da se Tom zadnje čase raje posveča živi igri.

Macau
pa je v novembru postal središče, v katerega je bila usmerjena vsa pozornost poker sveta. Škoda, da ni bilo pravega medijskega prenosa tamkajšnjega dogajanja. Spomnimo: bogati kitajski poslovneži so na svojo bogato igro povabili ameriške profesionalce, kot sta Phil Ivey in Tom Dwan, da bi jim popestrili igro. Tom Dwan je sicer na začetku imel kar precej minusa, potem pa je uspel v enem koncu tedna narediti za okrog 9.000.000 $ dolarjev plusa. Takšen dobiček je kar dobra garancija, da bomo Toma in druge največje mojstre pokra še kdaj videli v Macau.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.