Šport
17 ogledov

Dwan in Blom marca v rdečih številkah

Dwan sodi med večje poražence meseca marca. (Foto: Pokernews.com) Žurnal24 main
Hansen je bil najboljši v januarju in februarju,odlično pa mu je šlo tudi v marcu, a ga je Galfond premagal v več ključnih igrah in tako mesec končal s skupnim dobičkom 1,75 milijona dolarjev.

Poročali smo, da je med največjimi zmagovalci meseca so mnogi predstavniki največje pokeraške elite, nekaj najbolj priljubljenih imen, kot sta Tom “durrrr” Dwan in Viktor »Isildur1« Blom, pa sta tudi med največjimi poraženci.

Top 5 poražencev meseca marca:

1. Scott »URnotINdanger2« Palmer: -$990,000 (Full Tilt)
      Marec ni bil dober mesec za Scotta »URnotINdanger2« Palmerja. Na Full Tiltu je izgubil praktično vsakič, ko se je usedel za mizo, in po 19.044 igrah v marcu pridelal izgubo 990.000 $.
      Mesec je že začel z nekaj velikimi izgubami proti Gusu Hansenu, nakar si nikoli ni zares opomogel. Da je stvar še hujša, je Palmer izgubil še dodatnih 206 tisočakov na svojem računu na strani PokerStars. Skupaj je tako v marcu pridelal izgubo krepko prek milijona dolarjev.

  2. Tom »durrrr« Dwan: -$907,000 (Full Tilt)
      Tom Dwan, eden največjih zmagovalcev na spletu v preteklih letih, letos ni niti približno tako uspešen, kot smo ga vajeni, in marec ni bil nobena izjema. Dwan je odigral 11.333 iger in izgubil 907.000 $ proti igralcem, kot je jungleman12 in celo proti novincu z nadimkom XWINK.
      Skupaj je Dwan letos v minusu skoraj dva milijona dolarjev, in če pogledamo še na njegovo trenutno stanje v Durrrr Challengeu, vidimo, da je res že čas, da začne zadeve obračati v drugo smer.

 3. Viktor »Isildur1« Blom: -$888,000 (PokerStars)
      Viktor »Isildur1« Blom, je podobno kot durrrr, pogosto označen kot eden najboljših online igralcev, vendar tudi zanj trenutno tečejo slabši časi.
      Potem, ko je februarja že skoraj popravil svoje izgube v letu 2011, je imel Blom marca katastrofalen mesec in na strani PokerStars izgubil ogromne zneske proti rednim igralcem, kot sta gavz101 in PepperoniF.
      Tako je Isildur1 kljub zmagi v petih od sedmih SuperStar Showdown dvobojev v letu 2011 v minusu 383.000 $.

 4. FishosaurusREX: -$685,000 (Full Tilt)
      Ta igralec je izgubil osupljiva dva milijona dolarjev v mesecu februarju, in se nikakor ni uspel pobrati niti v marcu.
      FishosaurusRex, šlo naj bi za šahista Eugenea Yanayta, je v poznem januarju dosegel lep vrhunec pri dveh milijonih dobička, vendar pa od takrat naprej niza same izgube. Skupaj je letos v minusu kar 1,5 milijona, in postavlja se vprašanje, koliko njegov račun sploh še lahko prenese.

5. kagome kagome: -$597,000 (Full Tilt)
      Online profesionalci so znani po svojem vraževerju glede spreminjanja imena, oseba za nadimkom kagome kagome pa ima zdaj za to res dober razlog. Potem, ko je na Full Tiltu zmagoval kot IHateJuice, gre igralcu po zamenjavi imena obupno. V marcu je izgubil skoraj 600.000 $, skupaj je letos v minusu 1,6 milijona.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.