Šport
22 ogledov

Dwan odhaja kot veliki zmagovalec

Tom Dwan (Foto: pokerpro.com) Žurnal24 main
Kot vse kaže, je bogate igre v Macauu, posebni administrativni enoti Kitajske, za zdaj konec. Bogati poslovneži so morali zapustiti mesto in se posvetiti svojim vsakodnevnim opravkom.

Videti je, da sta tako Phil Ivey kot Tom Dwan igro zaključila kot zmagovalca.
Kot smo že poročali, je Dwan konec tedna igral ogromen HU-dvoboj z neimenovanim kitajskim poslovnežem. Govori se, da naj bi Dwan od njega iztržil kar 68 milijonov HKD (približno 8,8 milijona ameriških dolarjev). Dwan pa naj ne bi imel dobička le od HU-igre, ampak naj bi dobro igral tudi z ostalimi kitajskimi pokeraši, tako da lahko kljub temu, da prave statistike iger ni, vseeno sklepamo, da bo domov odšel s precej težko denarnico.

Matt Savage je na forumu 2 + 2 omenil, da naj bi najbolj bogata igra trajala kar 48 ur, v njej pa naj bi ves čas sodelovalo od 2 do 6 igralcev, ki so se med seboj izmenjevali in tako skrbeli, da se karte nikoli niso ohladile.

Nekateri igralci, ki redno igrajo v Macauu, so se morali vrniti nazaj v Peking in druga mesta, kjer imajo svoje poslovne opravke. Vrnili naj bi se po enem tednu, vendar dvomimo, da bodo FTP-profesionalci do takrat ostali v mestu. Ivey je menda že odletel domov, medtem ko si bo Dwan vzel nekaj dni dopusta v Aziji, preden se bo vrnil nazaj v ZDA. Savage je ob tem še dodal, da se je Dwan strinjal, da bo dal intervju o igri, ki jo je igral. Podal pa bo tudi svoj pogled na položaj v Macau. Komaj čakamo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.