Šport
3 ogledov

Ekspresni občni zbor na Jesenicah

Kanalec krivdo za nastale dolgove zvrača na Matjaža Mahkovca. (Foto: Renata Škrj Žurnal24 main
Današnji občni zbor hokejskega kluba Acroni Jesenice, na dnevnem redu so bile med drugim tudi volitve in finančna poročila, ni bil uspešen. Zaradi nesklepčnosti so ga namreč prekinili že po 20 minutah in nato prestavili za nedoločen čas.

Za danes so v klubu sklicali sejo občnega zbora HK Acroni Jesenice. Že pred začetkom v mali sejni dvorani občine Jesenice je prišlo do manjšega incidenta; vodstvo kluba se je sprva odločilo, da imajo na sejo vstop le člani kluba in novinarji, ki so bili v sezoni 2011/2012 akreditirani za domače tekme Acroni Jesenic, kar je pri nekaterih navzočih sprožilo burne odzive.

Člani upravnega odbora so nato vendarle dovolili vstop v sejno dvorano vsem, ki so se je želeli udeležiti. Seja se je začela z nagovorom predsednika v odstopu Slavka Kanalca, ki je naznanil, da je na zboru prisotnih 22 od 41 članov kluba, kar naj bi bilo dovolj za sklepčnost. Zataknilo pa se je še pred sprejetjem dnevnega reda. Ob glasovanju za potrditev delavnega predsedstva je namreč član UO Iztok Klančnik uporabil glasove devetih članov kluba, ki so podpisali le pooblastila. Ker teh članov na seji ni bilo, sta predsednica nadzornega odbora kluba Božena Ronner in častni član kluba Nebojša Stojakovič predlagala prekinitev seje zaradi nesklepčnosti. Kanalec je nato odločil, da je seja prekinjena in da bo nov občni zbor sklican v najkrajšem možnem času.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.