Šport
128070 ogledov

Ena najlepših športnic sveta spregovorila o škandalu z golimi fotografijami

Paige Spiranac Reševalni pas/Twitter
Gola fotografija ameriške lepotice je nedolgo nazaj pricurljala na splet.

Paige Spiranac je 26-letna svetovno znana ameriška golfistka hrvaških korenin. Svojo slavo pa si ni ustvarila zgolj z izjemnim znanjem golfa, temveč tudi s svojim izgledom, saj ima na družabnih omrežjih več kot dva milijona sledilcev.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Guess the course and hole I’m on🤔

A post shared by Paige Spiranac (@_paige.renee) on

Ameriška lepotica pa se je nedavno znašla v središču škandala, potem ko je njen bivši s svetom delil njeno golo fotografijo. Sliko je resda poslal le nekaterim prijateljem, a so jo ti marljivo delili dalje.

Kmalu je Paige začela prejemati sporočila neznanih ljudi, ki so se hvalili, da so videli njeno fotografijo, obenem pa so ji pošiljali svoje gole slike.

V svojem podcastu "Playing-A-Round" se je Spiranac tako nedavno dotaknila prav te teme:

"Bilo je grozno prejemati takšna sporočila in fotografije. Počutila sem se ranljivo. Bilo je odvratno," je pojasnila izjemna golfistka, ki se je nato dotaknila srečanja s človekom, ki je prvi svetu pokazal njeno fotografijo:

"Ko sem mu povedala, da ne morem verjeti, da je napravil kaj takšnega, mi je odgovoril, da sem jaz ku**a, ki mu je to poslala, in sem si tako vse to tudi zaslužila."

"Ponoči sem se zbujala ter razmišljala, v katerem izmed tabloidov bom danes lahko brala o sebi ter videla svojo fotografijo. Bila sem pod velikim stresom, saj sem se bala, da bo ta človek objavil še kakšno stvar, še kakšno fotografijo, kot je to že napravil."

Gola fotografija ameriške golfistke je na koncu seveda pristala na spletu, a je na golfistkino srečo to zaenkrat tudi edina njena gola fotografija, ki je ugledala luč sveta.

"Motijo me dvojni standardi. Moški so me zmerjali s ku**o, ker sem poslala golo fotografijo svojemu takratnemu fantu, medtem ko so mi istočasno oni sami pošiljali fotografije svojih spolovil."

Lepotica Vroče Šport Lepotica kontroverzno odgovorila kritikom paige spiranac V solzah Šport Lepotica iz sveta golfa tega ne zdrži več

Spiranac je nato svoj govor zaključila z razkritjem, kako je svoje demone uspela premagati s fotografiranjem za znamenito naslovnico časnika Sports Illustrated:

"Bila sem gola. Bila sem popolnoma gola in to je bil najboljši trenutek v mojem življenju. Počutila sem se močno in to je bil trenutek, ko sem zmagala. Vrnila sem si kontrolo nad svojim telesom."

Komentarjev 12
  • komen 13:11 09.marec 2020.

    @Žurnal24 Povezava do slike je bila res potrebna?

  • Snežinko 09:54 09.marec 2020.

    Ali pa če bi odreagirala tako, kot nekatere: ja, sem gola, pa kaj? Enaka kot ostale cca. 4 miljarde žensk (ajd, okvirno...). Pa bi bilo vsega prej konec. In nenazadnje, slikala se je sama, je zelo lepa, zelo seksi... zakaj ...prikaži več bi se morala sramovati svojega lepega telesa?

  • mizimazi 08:21 09.marec 2020.

    fuku bi tole hrvatarco do nezavest...