Šport
10 ogledov

Epski spopad na Starsih

Daniel "Kid Poker" Negreanu (Foto: Cash Games) Žurnal24 main
Po spopadih Toma Dwana in Isildurja utegne tudi največja spletna poker soba na svetu PokerStars dobiti povsem svoj epski dvoboj.

Vse odkar se je najdražjim denarnim igram na Starsih pridružil tudi Daniel Negreanu, je bilo nekaj podobnega tudi pričakovati, saj se v takem primeru vedno najde nekdo, ki je prepričan da je boljši od uveljavljenega profesionalca in ga tako želi vreči s prestola. V tem primeru je ta nekdo Matt "ADZ124" Marafioti, ki je po tem, ko je v dvoboju s Kanadčanom izgubil dobrih 70 tisoč dolarjev, na svojem blogu začel pravo križarsko vojno proti Negreanuju.

V svojem zapisu Marafioti ni ravno štedil z besedami in je Kanadčana tako označil za igralca, ki je tržno neprivlačen, v sami igri neuspešen (šel je celo tako daleč, da je zapisal, da bi brez plače, ki mu jo plačuje PokerStars, že zdavnaj ostal brez denarja) ter da se v zadnjem času trudi postati novi Tom »durrrr« Dwan, vendar mu tudi to ne uspeva najbolje.

Ko se je izkašljal, pa je očitno uvidel, da mora svoje besede tudi podkrepiti z dejanji, zato je Danielu ponudil nekaj možnosti za stavo/igro:

* 500$/mizo za vsako uro igre na PokerStarsih
* 100.000$ plača poraženec igralcu, ki bo na naslednjih 10 turnirjih zbral več turnirskih nagrad
* 100.000$ za zmago v pretepaškem obračunu v kletki


Čeprav je katera od teh ponudb zagotovo zamikala celo Daniela, pa se je slednji odločil, da na tovrstne provokacije ne bo odgovarjal in je Marafiotija samo označil za še enega norca in posebneža, željnega pozornosti, ki pa mu je on ne bo namenil.

Samo upamo lahko, da si bo Kanadčan premislil, saj bi tak epski obračun, kot bi se lahko razvil med tema dvema akterjema, na PokerStars pritegnil mnogo radovednežev in novih igralcev, da o tem, kako zanimivo bi bilo videti Daniela v ringu, sploh ne govorimo.

Ker se Šved "Isildur1" trenutno nekje skriva, pa bi tak dvoboj zagotovo poskrbel tudi za precejšnjo razburjenje v sami poker skupnosti, in če smo povsem odkriti, smo kakšnega razburljivega zapleta vsi že hudo željni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.