Šport
16 ogledov

EPT nagrada Katji Thater

Katja Thater. (Foto: Pokerdreams) Žurnal24 main
Ob zaključku sezone turneje PokerStars.net European Poker Tour so bile najboljšim podeljene posebne nagrade.

V bitki za igralca leta je tako slavil 22-letni ruski profesionalni pokeraš Max Lykov, nagrade pa so bile podeljene še v štirih drugih kategorijah, z izjemo kategorije najboljšega v mešanih igrah, kjer si je po zadnjem EPT-turnirju prvo mesto delilo kar osem igralcev.

Še pred slavnostno podelitvijo v Monte Carlu je bilo tako odločeno, da se bo osem finalistov, ki so še v boju za EPT Mixed Games Player of the Year, konec meseca pomerilo na posebnem deep stack SNG-turnirju v spletni poker sobi PokerStars.

Za naslov so se udarili Ben Kang, Alex Kravchenko, Scott Clements, Mike Gorodinsky, Matthias Kuerschner, Joe Hachem, Ilari Tahkikallio ter Katja Thater, po več kot štirih urah igre pa je naslov najboljše pristal v rokah Nemke Katje Thater, ki je v heads-up delu turnirja ugnala Finca Ilarija Tahkokallia. Za slednjega je letošnja EPT-sezona minila v znamenju drugih mest, saj je Finec to uvrstitev dosegel tudi na Glavnem turnirju EPT Berlin.

Tako kot vsi zmagovalci posameznih kategorij je tudi Katja za nagrado prejela lično trofejo in pa paket za turnir ob odprtju 7. sezone turneje PokerStars.net European Poker Tour v Talinu (11.–16. avgust), ki vsebuje tako nastanitev kot tudi prijavnino za glavni turnir (4.250 €).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.