Šport
23 ogledov

Eureka Tour Poker, 2. dan

(Foto: Pokernews.si) Žurnal24 main
Od slovenskih tekmovalcev so drugi dan na Eureka Tour Poker začeli Jure Vodeb, Zoran Plakalovič, Dani Bavec, Primož Adamič, Alen Keser, Miha Starič, Aljaž Petrič, Sašo Horvat in Žan Makorič.

Kot vodilni je izmed 92 tekmovalcev drugi dan začel Romun Nicolae. Prvi od Slovencev je izpadel Zoran Plakalovič, ko je zarinil s 77 in bil klican z AQ. Na flopu je padla kraljica in Zoran je končal turnir. Naslednji, ki ne bo videl finalne mize, je bil Dani Bavec, ki je bil v all-in situaciji z dvema nasprotnikoma, vendar ni imel sreče in je turnir končal po slabih dveh urah igre.

Žan Makorič je izpadel s TT proti AK, Sašo Horvat pa z A9 proti AA. Slovenske izpade sta nadaljevala Aljaž Petrič in pa Alen Keser. Nedolgo pred bubblom je izpadel tudi Primož Adamič. Izgubil je z QQ proti AK.

Do pavze za večerjo je v igri ostalo še 27 tekmovalcev, zato smo bili takoj po večerji priča zategnjeni igri okrog bubbla. Bubble boy je na koncu postal Hrvat Željko Adžaga, ki mu ni uspelo z minimalnim stackom ostati v igri dovolj dolgo, da bi prišel do denarnih nagrad.

Do nagrad sta tako uspela priti dva Slovenca. Jure Vodeb in Miha Starič. Oba sta še zmeraj med 16. igralci, ki bodo danes nadaljevali z igro. Jure bo dan začel s 105.000 žetoni, Miha pa z 237.000. Povprečje je okrog 170.000. Kot vodilni pa si bo spanec privoščil Bolgar Visraeliyan Petleshkov, ki ima 495.000 žetonov.

High Roller turnir
High Roller turnirja s prijavnino 1.100 € se je udeležilo bore malo igralcev. Na začetku jih je za mizami sedelo 12, kasneje se jim je pridružil še en. Turnir se je igral tako, da je za mizami sedelo največ šest ljudi. Skupni nagradni sklad je znašal 14.300 €. Zmagovalec je na koncu postal Carlo Parpajola.

1. mesto Carlo Parpajola 7.150 €*
2. mesto Krith Johnson 4.290 €*
3. mesto Raul-Narcis Olareslo 2.860 €
*split

330 € turnir
V soboto se je odvijal tudi prvi dan dvodnevnega turnirja 330 € NLHE. Turnirja se je udeležilo kar nekaj naših: Andrej Žiberna, Jakob Škantelj, Vlado Zogovič, Luka Puš in Primož Cimerman. Nagrajeni bodo vsi igralci, ki bodo prišli na finalno mizo. Prvo mesto je vredno 8.910 €, skupni nagradni sklad pa je 27.000 €. Prvi dan je zaključilo 31 igralcev, ki se bodo vrnili danes ob 14.00. Od Slovencev je v drugi dan prišel le Vlado Zogović[/B]. V zadnji igri večera se mu je uspelo potrojiti in tako bo danes nadaljeval s približno 30.000 žetoni. Povprečje žetonov je 23.000.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.