Šport
7 ogledov

Eureka Tour Poker v Novi Gorici

V Perli se v prihodnjih dneh obeta pravi spektakel. (Foto: Pokernews.si) Žurnal24 main
Trenutek, na katerega smo vsi čakali, je vendarle tu, saj se danes z medijskim turnirjem in veliko otvoritveno zabavo končno začenja novogoriška postaja PokerStarsove turneje Eureka Poker Tour.

Prvenstvo, ki ga bo gostil največji slovenski igralniški biser Perla, se bo sicer začelo šele v četrtek, 12. maja, ko bo na sporedu prvi izmed dveh otvoritvenih dni Glavnega turnirja. Eureka Poker Tour je torej prispela v naše kraje – ste pripravljeni?

Po tednih čakanja se zdaj vendarle začenja zares! Te dni je namreč v naše kraje prispela najnovejša PokerStarsova turneja, ki pa je že v svoji krstni izvedbi dokazala, da ima zelo svetlo prihodnost in da si lahko obetamo, da bo ostala z nami še vrsto let. Eureka, ki se od svojih bolj uveljavljenih bratov in sester razlikuje po nižjih prijavninah in regionalnem pristopu, utegne torej v prihodnjih letih za številne igralce predstavljati odskočno desko do nastopa na največjih turnirjih, svetovne slave in sponzorskih pogodb. In zakaj ne bi bili med tistimi, ki bi izkoristili to priložnost že v prvi sezoni turneje, tudi vi?

Priložnosti, da pokažete vse svoje znanje, bo namreč tokrat res na pretek. V sklopu novogoriške postaje turneje Eureka Poker Tour bo namreč organiziranih kar sedem turnirjev, ki se bodo ponašali z dostopnimi prijavninami, ki bodo segale od 165 € (NLHE Turbo) do 1.200 € (6 Max High Roller). Največ pozornosti bo deležen osrednji dogodek prvenstva – tridnevni Glavni turnir s prijavnino 730 € + 70 €, ki se bo odvijal od 12. do 15. maja. Ta bo vsem nastopajočim ponudil priložnost, da res pokažejo, iz kakšnega testa so, saj bo vsak od morebitnih 500 nastopajočih turnir začel s kar 15 tisoč žetoni, pri čemer bo ob nivojih, ki se bodo višali le enkrat na uro, imel dovolj časa in manevrskega prostora, da prikaže prav vse trike iz svojega repertoarja.

Seveda pa bo poleg Glavnega turnirja organiziranih tudi kar nekaj turnirjev, ki so namenjeni tudi tistim igralcem z nekoliko plitvejšimi žepi. Le ti bodo namreč lahko nastopili na kar štirih turnirjih s prijavninami, nižjimi od 350 €, ki pa se bodo prav tako ponašale z odličnimi turskimi strukturami, velikim številom nastopajočih in bogatimi nagradami. Nizke prijavnine, dobra struktura, dobra družba in bogate nagrade – vse to je PokerStars.net Eureka Poker Tour! Si res lahko privoščite, da ta teden zamudite vse, kar vas čaka v Novi Gorici?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.