Šport
21 ogledov

European Poker Tour prihaja sedmič

(Foto: Pokernews.si) Žurnal24 main
Najbogatejša poker turneja v živo na svetu PokerStars European Poker Tour se vrača z novo sezono in novim razporedom, ki je poln bogatih dogodkov v najlepših evropskih mestih.

Kvalifikacijski sateliti že potekajo, nudijo pa vam nagradne pakete, ki vsebujejo vse, kar potrebujete za življenjsko poker potovanje! EPT je turneja, na kateri si želi zmagati vsak. Zaradi tega se turneje vsako leto udeležijo največja imena v pokru, vključno s člani ekipe Team PokerStars Pro in na tisoč PokerStars kvalifikantov. Vsi se nadejajo ogromnemu plačilnemu dnevu in naslovu EPT prvaka. Tukaj se osvajajo bogastva, rojevajo nove zvezde in to je mesto, kamor se igralci pokra pridejo dokazat.

Nova sezona vključuje postanke v Londonu, Barceloni, Pragi, Koebenhavnu, San Remu in mnogih drugih odličnih lokacijah, vključno s čisto novim postankom v Talinu v Estoniji. Turneja vključuje tudi postanek na Bahamih za PokerStars Caribbean Adventure (PCA), vrnitev dogodka Snowfest in prestižno Veliko finale, ki bo potekalo sredi leta 2011 (lokacija bo objavljena kmalu). To je 7. sezona EPT. In ta sezona bo neverjetna. In vi se lahko kvalificirate zdaj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.