Šport
6209 ogledov

Evropsko prvakinjo želel posiliti in ubiti

Tragična smrt španske golfistke.

Znane so podrobnosti umora španske golfistke Celie Barquin Arozamene, ki je bila sinoči umorjena v ZDA. Njeno truplo je policija v Iowi odkrila v bližini golf igrišča, na katerem je trenirala, hitro pa je prijela tudi osumljenca. 

Gre za 22-letnega Colina Daniela Richardsa, ki je obtožen umora prve stopnje. Gre za brezdomca, ki je bival v bližnjih gozdovih. Komandir Geoff Huff je dodal, da je nek drug brezdomec policiji povedal, da je Richards "govoril o želji po posiljevanju in ubijanju žensk".

"Zabodel jo je v zgornji del telesa, glavo in vrat," je na novinarski konferenci razkril komandir Huff. Policija je našla okrvavljena oblačila, ki pripadajo Richardsu, rezultatov forenzičnih testov pa še ni dobila.

Sveča Grozljivo Šport V ZDA umorili evropsko prvakinjo

Arozamena je veljala za eno najbolj perspektivnih igralk Španije. Letos je bila evropska prvakinja, pred tem je s Španijo dvakrat osvojila ekipni evropski naslov, na ameriški univerzi Iowa State pa je bila izbrana za najboljšo športnico.

 

Komentarjev 2
  • Avatar skeptik
    skeptik 19:39 18.september 2018.

    OK, je kruto. Ampak za božjo voljo. Koga v SLO to zanima??? Res ni nič pametnega in lokalnega za objavo? Malce deskanja po spletu, povprečen prevod in vojla.... Pa je novica. Res ste nizko padli