Šport
25 ogledov

Fak naj raje slavi svoj uspeh

Fak biatlonci sprejem Kongresni trg Saša Despot
Glavni tajnik Hrvaške biatlonske zveze Robert Kontak se je v hrvaških medijih obregnil ob izjavo Jakova Faka, da vodilni možje na hrvaški zvezi niso prepoznali njegovega velikega talenta.

Jakov Fak po velikih uspehih na letošnjem svetovnem prvenstvu v Ruhpoldingu (zlata in srebrna kolajna) ni pozabil na slab odnos Hrvaške biatlonske zveze, ki mu pred prestopom na slovensko stran ni nudila prave podpore. Odlični biatlonec je tako dejal, da vodilni možje na hrvaški zvezi niso prepoznali njegovega velikega talenta in zgradili dvokilometrske proge.

"Namesto da bi slavil svoj veliki uspeh, se ukvarja z nami. Zaradi dobrih odnosov s slovenskimi kolegi pa nismo rekli nič in tudi ne nameravamo," se je na očitke Faka dokaj mirno odzval glavni tajnik hrvaške zveze Robert Kontak.

Fak je še dejal, da so na hrvaški zvezi delali povsem amatersko in da od zveze ne pričakuje čestitke.

Komentarjev 1
  • soncnica 11:41 13.marec 2012.

    On se ukvarja z vami? Sram naj vas bo. Samo povedal je po pravici, pa ni edini hrvaški biatlonec, ki je "ušel" v Slovenijo, ker so pogoji tam nevzdržljivi. Tudi Ivica in Janica bi vam lahko ušla, ker so Hrvatom ...prikaži več v prioriteti samo športi z žogo. In potem hrvaški mediji še pišejo o tem, da revež Fak životari v Sloveniji, ker mora zbirat steklenice in jih švercat na HR, da ima za kino. Res, sram naj vas bo, če niste prepoznali talenta, ne pa da ga sedaj na vse možne pretege žalite po časopisih.