Šport
13 ogledov

Federer bi imel daljše počitnice

Roger Federer je že drugič v zadnjih 14 dneh predlagal, da bi podaljšali premor Žurnal24 main
Roger Federer je kot predsednik sveta igralcev pri Združenju teniških igralcev (ATP) predlagal daljši časovni premor med eno in drugo sezono. Švicar namesto štirih želi šest tednov odmora.

Švicarski teniški zvezdnik Roger Federer se bo ob robu teniškega mastersa v Parizu kot predsednik sveta igralcev pri Združenju teniških igralcev (ATP) zavzemal za podaljšanje časovnega premora med eno in drugo sezono. Namesto zdajšnjih štirih tednov si Švicar želi šest tednov odmora.

"Štirje tedni niso ravno premor. Šest tednov bi bila veliko boljša rešitev. Tako si lahko vzameš dva tedna prosto od tenisa, nato pa štiri tedne vadiš za novo sezono, kar je v teniškem svetu veliko. Upam, da prireditelji turnirjev vedo, da bi to bilo bolje tudi zanje," pravi Federer.

Švicar se je s tem predlogom oglasil že drugič v zadnjih 14 dneh. Po nekaterih načrtih naj bi v prihodnje v določenih tednih izpeljali po štiri turnirje hkrati, vse zato, da bi se sezona končala nekaj tednov prej kot doslej.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.