Šport
1 ogledov

Federer posnemal Sereno

V enem izmed podobnih pogovorov je Federer (levo) pošteno ozmerjal glavnega sodn Žurnal24 main
Če je bilo pri Sereni Williams le vprašanje časa, kdaj bo njen temperament izbruhnil na plano, je izpad Rogerja Federerja bolj presenetljiv. Švicar je sočno zaklel med porazom na OP ZDA.
 
 

Ne govori mi, naj bom tiho, OK? Ko želim govoriti, bom govoril. J..e se mi za to, kar je rekel!

Roger Federer

 
Ameriška teniška igralka Serena Williams se je po svojem izpadu na tekmi polfinala OP ZDA proti Kim Clijsters hitro pokesala zaradi vroče izjave: "Zatlačila ti bom to pof...no žogico," ki jo je namenila stranski sodnici. "Teniškim privržencem po vsem svetu se opravičujem zaradi svojega neprimernega izbruha," je med drugim zapisala v svojem uradnem opravičilu. Zanimivo bo videti, kaj bo storil finalni poraženec istega turnirja, švicarski šampion Roger Federer, potem ko so ga po poročanju agencije AP mikrofoni zalotili s podobnim "besednjakom 18+", ki pa je bil namenjen sodniku.

"Nisi mi dovolil 'challengea' po dveh sekundah, ta tip pa jih za to dobi deset!" se je Federer, nič kaj njemu podobno, razhudil nad sodnikom Jakom Garnerjem . Pritoževal se je namreč nad dejstvom, da je Juan Martin del Potro predolgo čakal s challengeem . Ko ga je Garner želel pomiriti, mu je petnajstkratni osvajalec največjih turnirjev zabrusil:

"Ne govori mi, naj bom tiho, OK? Ko želim govoriti, bom govoril. Je...e se mi za to, kar je rekel! Samo pravim ti, da je imel veliko preveč časa," je vzrojil Federer, vse pa naj bi bilo posneto na mikrofonih ob igrišču. Bo kmalu sledilo opravičilo, podobno Sereninemu? Verjetno ne.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.