Šport
29 ogledov

Federer zaplaval v pevske vode

Roger Federer Tommy Haas Grigor Dimitrov Facebook Roger Federer
Švicarski teniški as Roger Federer je skupaj s Tommyjem Haasom in Grigorjem Dimitrovim osnoval fantovsko skupino.
Najuspešnejši tenisač vseh časov Roger Federer, ki na OP Avstralije lovi 17. lovoriko na turnirjih za grand slam, s pridom izkorišča proste trenutke v Melbournu. 
 
Maestro, kot ga pogosto kličejo navijači, je za pevski nastop ob spremljavi priznanega glasbenika Davida Fosterja angažiral dobrega prijatelja Tommyja Haasa in Grigorja Dimitrova. Skupaj so posneli priredbo pesmi glasbene skupine Chicago z naslovom Hard To Say Im Sorry, katere sooavtor je Foster, sicer tast nemškega tenisača Haasa.
 
''Ustanovili smo fantovsko skupino. #neNSYNC,'' je na Twitterju zapisal Federer. Posnetek je delil tudi na Facebooku, kjer je predlagal dve imeni za njegov najnovejši karierni podpig. ''3rackets (kot hrup!!!),'' je zapisal. Angleška beseda racket lahko v prevodu pomeni teniški lopar ali hrup.

''Znani tudi kot 1ročni udarec,''
je še zapisal legendarni tenisač. Vsi trije nastopajoči namreč igrajo enoročni backhand udarec, ki je v primerjavi z dvoročnim v veliki manjšini.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.