Šport
16 ogledov

FedEx spet brez možnosti proti Djokoviću

Novak Djoković Đoković Reuters
Novak Djoković je v Abu Dabiju vpisal že 70. letošnjo zmago. V polfinalu ekshibicijskega turnirja je gladko s 6:2 in 6:1 odpravil Rogerja Federerja. V finalu se bo pomeril z Davidom Ferrerjem.

Srb Novak Djoković in Španec David Ferrer sta finalista ekshibicijskega turnirja v Abu Dabiju. Nole je v prvem polfinalu gladko s 6:2 in 6:1 premagal Švicarja Rogerja Federerja. Dvoboj je trajal zgolj 44 minut. S tem je v tej sezoni vknjižil že 70. zmago, med drugim pa je v letu 2011 osvojil tudi tri grand slame. Ferrer pa je bil prav tako zanesljivo s 6:3 in 6:2 boljši od rojaka Rafaela Nadala. Zmagovalec turnirja bo bogatejši za 250.000 ameriških dolarjev.

"Igral sem sijajno, zaradi tega sem zelo vesel. Zame je to zelo pomemben turnir, saj se pripravljam na prihajajočo sezono. Letos imam najboljšo sezono v karieri, težko jo bo ponoviti, a naredil bom vse, da bom tudi v letu 2012 igral na visoki ravni," je po dvoboju dejal Djoković.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.