Šport
16 ogledov

Ferrer namučil Noleta, Serena v finalu

novak đoković EPA
Na mastersu ATP serije 1000 v Miamiju sta znana oba polfinalna para. Prvi nosilec Novak Đoković bo zaigral proti Johnu Isnerju, Andy Murray pa se bo pomeril s Tomašem Berdychom.

serena williams | Avtor: EPA EPA
Đoković po zmagi na prvem mastersu sezone v Indian Wellsu na mastersu v Miamiju lovi tretji dvojček lovorik na teh dveh mastersih. Srbski teniški igralec je v Miamiju doslej zmagal že štirikrat, v istem letu pa je lovoriki tako v Indian Wellsu kot tudi v Miamiju dvignil v letih 2011 in 2014.

Na ženskem turnirju WTA v Miamiju je 33-letna Williamsova v polfinalu premagala tretjo nosilko Romunko Simono Halep, ki je proti prvi igralki uprizorila žilav odpor in je klonila šele po treh nizih.

Williams se bo za še osmo lovoriko na tem turnirju, tretjo po vrsti merila s špansko tekmico 12. nosilko Carlo Suarez Navarro, ki je v polfinalu z dvakrat 6:3 premagala deveto nosilko Nemko nosilko Andreo Petković.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.