Šport
20 ogledov

FIFA bo raziskala "primer laser"

Zeleni snop svetlobe je motil Lionela Messija ob izvajanju ene izmed prekinitev. Žurnal24 main
Mednarodna nogometna zveza (FIFA) je naročilo preiskavo sobotnega incidenta, ko je neznanec z zelenim laserjem svetil na igrišče med tekmo Argentine in Nigerije. "Streljal" je na Messija in Maradono.

Močen zelen snop svetlobe je kar nekajkrat posvetil v smeri nogometašev in selektorja Diega Maradone na Ellis Parku v Johannesburgu, kjer so Argentinci na koncu slavili z golom Gabriela Heinzeja. Mednarodna nogometna zveza (FIFA) je naročila odgovornim osebam legendarnega objekta, naj preučijo dogodek in se poglobijo v to, kako je lahko tak predmet prišel mimo vseh varnostnikov:

"Ta dogodek smo enkrat opazili in nemudoma naročili varnostni službi na stadionu, naj preverijo situacijo," je v uradni izjavi zapisala FIFA. "Glede na informacije, ki jih imamo sedaj, se je to zgodilo le enkrat. Prav tako v času pisanja te izjave nismo prejeli nobenega komentarja katere izmed ekip," so še dodali. Še sreča, da je bil "le" laser ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.