Šport
19 ogledov

Fifa: "Zelo zadovoljni s sojenjem"

Največjo napako na tem SP je naredil Koman Coulibaly (razveljavil je tretji gol Žurnal24 main
Iz Fife sporočajo, da so zelo zadovoljni s sojenjem na mundialu v Južni Afriki. "Nekatere odločitve sicer niso dobre, a napake so pač stvar človekove narave," pravi Fifin predstavnik.
Nekatere odločitve sicer niso dobre, a napake so pač stvar človekove narave.
José Marcia Garcia Aranda

Predstavniki Mednarodne nogometne zveze Fife so na SP v JAR zelo zadovoljni s sojenjem. "Res smo zelo zadovoljni. Nekatere odločitve sicer niso dobre, a napake so pač stvar človekove narave. Gledano v celoti, je sojenje na zelo visoki ravni," je povedal José Marcia Garcia Aranda. Pri tem pa ni želel komentirati posameznih napak in zapletov, kot denimo sporno odločitev, s katero so ZDA v dvoboju s Slovenijo razveljavili enega od golov, ali pa dosojen drugi rumeni karton Kakáju na tekmi Brazilije s Slonokoščeno obalo. Obenem je zaščitil sodnike in dejal, da jim ni treba komentirati vsake svoje odločitve.

Najprej bom za sprostitev pogledal film Gladiator.
Frank De Bleeckere
Coulibaly ne bo več sodil
A na isti dan je Fifa potrdila, da sodnik iz Malija Koman Coulibaly, ki je razveljavil tretji ameriški zadetek, ne bo več sodil na tem svetovnem prvenstvu. Tekmo med ZDA in Alžirijo bo sodil eden bolj uveljavljenih sodnikov na svetu Belgijec Frank De Bleeckere. "Ogledal si bom prvi dve tekmi ZDA in Alžirije, da bi razumel njihovo taktiko in kaj me čaka, a najprej bom za sprostitev pogledal film Gladiator," je svoj načrt pred sredino tekmo, ki bo vplivala tudi na usodo Slovenije, razložil De Bleeckere.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.