Šport
24 ogledov

Film o igralništvu pritegnil zvezde

Bruce Willis. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Tokrat ne bomo govorili o nadaljevanju filma Rounders (Kvartopirci), temveč o novem filmu, ki naj bi pokazal razcvet spletnega igralništva, v katerem naj bi zaigrala tudi nekatera največja hollywoodska imena.

Sam film zaenkrat še nima naslova, a če gre verjeti govoricam, naj bi v filmu, ki naj bi začeli snemati v aprilu, glavno vlogo prevzel Bruce Willis.

V zadnjem obdobju smo bili priča pravi ekspanziji biografskih filmov, v katerih je predstavljen nastanek in razvoj nečesa, kar je v zadnjih letih postalo del našega vsakdana. Tako smo si v filmu The Social Network (Socialno omrežje) lahko ogledali nastanek Facebooka, v filmu The Middleman razvoj spletne pornografije in kot vse kaže, je sedaj na vrsto za obravnavo s strani filmarjev vendarle prišlo tudi spletno igralništvo.

Za osnovo filma naj bi služila avtobiografija nekdanje natakarice Beth Raymer, ki je v obdobju igralniškega razcveta začela voditi svojo športno stavnico. Knjiga z naslovom Lay the favorite pa naj bi služila predvsem kot okvir za samo dogajanje, v katerem naj bi se vse vrtelo okrog zvezdnika filmov Umri pokončno, Šesti čut in Peti element Brucea Willisa, ki bo v filmu igral vlogo kvartopirca, kateremu je sreča obrnila hrbet.

Da bo zasedba filma res impresivna, pa se trenutno trudijo pri producentski hiši Focus Films, kjer želijo v najkrajšem možnem času k sodelovanju v filmu prepričati tudi Catherine Zeta-Jones in Justina Timberlaka. Oba naj bi bila že blizu podpisa pogodbe, vendar naj bi s snemanjem filma počakali toliko časa, dokler ne pristaneta na sodelovanje.

Film, ki se trenutno ponaša z delovnim naslovom Lay the Favorite, Take the Dog, naj bi režiral Steven Frears, ki se je med drugim podpisal pod filme, kot so Kraljica, Nevarna razmerja in Zvestoba do groba. Frears pa je pred časom že oznanil, da bodo s snemanjem filma predvidoma začeli nekje v sredini aprila, pri čemer trenutno čakajo le še na podpis pogodb nekaterih osrednjih akterjev.

Če bo šlo vse po sreči, pa si lahko torej prihod tega morda celo prvega filma, ki bo nekoliko bolj osvetlil področje spletnega igralništva, obetamo že za konec letošnjega oziroma začetek prihodnjega leta.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.