Šport
4 ogledov

Finale: Nole proti Rafi

1/6
Žurnal24 main
V turnirja serije masters v Miamiju se bosta pomerila letos neporaženi Novak Djoković in Rafael Nadal. Ta je v polfinalu ukanil večnega tekmeca Rogerga Federerja s 6:3 in 6:2: "Igral sem zelo, zelo dobro."

Prvi lopar sveta Rafa Nadal je v polfinalu mastersa v Miamiju ugnal večnega tekmeca Rogerja Federerja, potem ko ga je nadigral v vseh prvinah igre in zmagal s 6:3 in 6:2. "Menim, da sem odigral zelo, zelo dober dvoboj – resno in čvrsto,“ je dejal Nadal, ki v zmagah proti Švicarju vodi s 15:8: "V drugem nizu je Roger napravil več napak kot ponavadi, ko je želel igrati predvsem s kratkimi žogami.“

"Razočaran sem. Igral je trdo in dobro, ko je bilo treba, jaz pa ne,“ se je pridušal Federer: "Nisem serviral slabo, ampak Rafa je bolje.“ Nadal bo v finalu proti Novaku Djokoviću, ki je zaporedoma dobil kar 25 dvobojev, iskal zadoščenje za poraz v Indian Wellsu pred dvema tednoma. "Zmaguje z veliko lahkoto. Igra fantastično in letos sploh še ni izgubil. Igrati bom moral zelo agresivno, če bom želel zmagati,“ je v prihodnost in proti Srbu pogledal Nadal.

Nedeljski finale mastersa v Miamiju si je Djoković zagotovil z gladko zmago po uri in 25 minutah s 6:3 in 6:1 proti Američanu Mardyju Fishu. Zanj je to 25. zaporedna zmaga. "Ne da ne izgublja, uničuje nas," je pošteno priznal Fish. "Tako zelo je samozavesten, da tekmecu ne da nobene možnosti.

ATP, masters, Miami, polfinale:

Novak Djoković (Srb) : Mard Fish (ZDA) 6:3, 6:1

Rafael Nadal (Špa) : Roger Federer (Švi)  6:3, 6:2

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.