Šport
23 ogledov

Finski hokejisti pretiravali s pitjem

Pasiju Nurminenu so se močno majala tla pod nogami.  (Foto: Youtube)
1/2
Žurnal24 main
Finski hokejisti so se v Bratislavi drugič v zgodovini okitili z naslovom svetovnih prvakov. Niso se izneverili pivski tradiciji, a so vendarle nekoliko pretiravali.

Finska je svojim hokejskim junakom pripravila veličasten sprejem. V središču Helsinkov je nove svetovne prvake v hokeju na ledu pričakalo kar sto tisoč navijačev. Hokejisti in vodstvo so s proslavljanjem začeli že na letalu. Nekateri so popili kozarček preveč, kar dokazuje tudi videoposnetek na spletnem kanalu YouTube.

Nekdanji vratar, danes pa svetovalec vratarjev pri reprezentanci Pasi Nurminen, je imel ob izstopu z letala velike težave z ravnotežjem. Vidno je bilo, da je pretiraval z alkoholom, saj mu je ob izstopu moral pomagati kolega iz strokovne ekipe. Dvojec je korak za korakom suvereno stopal po stopnicah, Nurminen pa se je tik pred ciljem spotaknil in ob smehu ostalih članov reprezentance pogrnil po tleh. Po nekaj sekundah ležanja na tleh so mu le pomagali stopiti na noge.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.