Šport
20 ogledov

Fizično se je znesel nad maskoto

Mahiedine Mekhissi-Benabbad Youtube
Francoz Mahiedine Mekhissi-Benabbad je na evropskem prvenstvu na Finskem v teku na tri tisoč metrov osvojil zlato medaljo. Dosežek pa je zasenčil incident, ki si ga je atlet privoščil po končanem nastopu, saj se je fizično znesel nad dekletom, oblečenim v maskoto.

Na pravkar končanem evropskem prvenstvu na Finskem je Mahiedine Mekhissi-Benabbad zabeležil odmeven rezultat, še bolj odmevno pa je bilo njegovo ravnanje po končanem nastopu. Po prečkanju ciljne črte je proti njemu zakorakala maskota, ki sliši na ime Appy, in mu želela čestitati za odličen rezultat. Francoz pa se je odzval nadvse neprijazno – najprej ji je iz roke izbil nagrado, nato pa jo še odrinil, zaradi česar je 14-letno dekle skoraj izgubilo tla pod nogami.

''Takšno obnašanje je povsem nesprejemljivo. Upamo, da ga bo atletska zveza kaznovala,'' je povedal direktor tekmovanja Mikka Muukka.

Komentarjev 2
  • sprehajalec 22:28 05.julij 2012.

    Muslić, so ga motile ženske na stadionu, tako kot stare Grke. Vzeti medaljo, pa poslati nazaj v slum Marseja, če ne že v Alžir.

  • maddog 07:32 05.julij 2012.

    že že zmagal..sam tole ni ničemer podobno, jaz bi ga diskvalificiral :) pa naj se pol znaša nad komer hoče.. bi si zapomnil da se moraš primerno obnašat..sploh pa mu maskota ni nč nardila.