Šport
24 ogledov

Fjodor: Moral se bom prilagoditi Ishiiju

Fjodor Jemeljanenko se nadeja zmage po dveh zaporednih porazih (Werdum, Bigfoot Žurnal24 main
Fjodor Jemeljanenko se je pred dnevi iz Nizozemske, kjer je opravil ključni del priprav pred borbo s Satoshijem Ishiijem, v rodno Rusijo. "Počutim se odlično. Hvala bogu se je vse končalo brez poškodb."

Fjodorja Jemeljanenka za novo leto čaka nov preizkus v njegovi dolgoletni karieri. Po zmagi proti Jeffu Monsonu pred domačimi gledalci v Moskvi bo povratek med najboljše poskušal nadaljevati za novo leto v borbi proti Satoshiju Ishiiju na Japonskem. Del priprav je "nepremagljivi" Rus opravil tudi na Nizozemskem, v domovino se je vrnil šele pred dnevi. "Počutim se odlično. Hvala bogu se je vse končalo brez poškodb. Vse kar smo nameravali narediti, nam je uspelo izpolniti," je bil ob povratku v domovino zadovoljen Fjodor, ki je nekaj besed spregovoril tudi o svojem nasprotniku, sicer olimpijskemu prvaku iz leta 2008: "Ishiija smatram kot zelo nevarnega nasprotnika, zelo močan je in odličen vrestler. Ob tem pa je jasno, da svoje najboljše lastnosti lahko izkoristi v borbi. Moral se bom prilagoditi. Moral bom videti, kako se bo Ishii gibal v ringu med borbo, kaj mi bo ponudil in kaj bom jaz lahko naredil. Vse bo odvisno od dogajanja v ringu."

Fjodor bi z drugo zaporedno zmago potrdil, da se je dokončno vrnil na stara pot. In morda bi ga v novem letu utegnili videti tudi v UFC-ju. Le kdo bi vedel, a nekaj je zagotovo: denar je sveta vladar, kar lahko spremeni veliko stvari. Tudi mnenje Dane Whitea, ki v preteklosti ni najlepše govoril o enemu najboljših MMA borcev vseh časov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.