Šport
34 ogledov

Fjodor ne mara UFC

Fjodor Jemeljanenko o UFC nima visokega mnenja. Žurnal24 main
Fjodor Jemeljanenko je že prispel v ZDA, kjer ga prihodnji konec tedna (26. junij) čaka borba proti Brazilcu Fabriciu Werdumu. Rus se je ob prihodu obregnil ob UFC.

Rusa Fjodorja Jemeljanenka 26. junija v San Joseju pod organizacijo Strikeforce čaka borba proti Brazilcu Fabriciu Werdumu. Najboljši MMA težkaš vseh časov je na ameriško celino prispel teden dni pred borbo. Na druženju z novinarji pa se je obregnil ob najmočnejšo MMA organizacijo na svetu, UFC. "Nisem ljubitelj UFC. Na njihovih prireditvah je veliko negativnosti. Tudi obnašanje nekaterih njihovih borcev škodijo športu. Vse navijače pozivam, da gledajo mojo borbo z Werdumom, ki je veliko bolj pomembna,“ je dejal Rus.

Scott Coker, predsednik Strikeforca, je dodal, da je prodano že več kot 10.00 vstopnic, ter da pričakuje, da bo dvorana HP Pavillion razprodana do zadnjega kotička.

White se ne želi odpovedati Filipoviću
Potem ko je Hrvat Mirko "Cro Cop“ Filipović na zadnji prireditvi UFC v Vancouvru premagal Pata Barryja, je napovedal slovo od oktagona. Predsednik UFC, Dana White, pa se s tem očitno ne želi sprijazniti. "Pogovorili se bomo z Mirkom in videli, kaj želi,“ je za ESPN povedal White.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.