Šport
24 ogledov

Fjodor odhaja v pokoj

Žurnal24 main
Spletni portal Middleeasy.com piše, da bo najboljši MMA težkaš Fjodor Jemeljanenko odšel v pokoj in se posvetil politiki, potem ko bo oddelal še zadnji dve borbi za ameriško organizacijo Strikeforce.

Šokantno novico za vse ljubitelje mešanih borilnih veščin je v svet poslal spletni portal Middleeasy.com, ki se sklicujejo na vir blizu Rusa Fjodorja Jemeljanenka. Najboljši MMA borec zadnjih let, ki je v svoji karieri le enkrat izgubil, naj bi za ameriško organizacijo Strikeforce po pogodbi oddelal še dve borbi, nato pa naj bi se posvetil politični karieri. Da je v tej novici nekaj resnice, potrjuje tudi seznam kandidatov za vstop v ruski parlament – Dumo. Fjodorjevo ime se je namreč znašlo med 58 kandidati na listi politične stranke Združena Rusija. Za zdaj iz tabora Fjodorja še ni prišla uradna novica, ki bi potrdila pisanje na omenjenem spletnem portalu. Do takrat pa se nadejamo, da bo Jemeljanenko še kar nekaj časa ostal v oktagonu in razveseljeval vse ljubitelje MMA.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.