Šport
20 ogledov

Fjodor ostaja v ringu

Fjodor Jemeljanenko še ne bo končal kariere. Žurnal24 main
Najboljši težkaš v zgodovini MMA Rus Fjodor Jemeljanenko politiki vendarle ne bo dal prednosti pred športno kariero, kakor smo poročali v petek. Novico je potrdil predstavnik M-1 Global.

V petek smo poročali, da naj bi Rus Fjodor Jemeljanenko razmišljal o umiku iz sveta mešanih borilnih veščin, ker bo kandidiral za vstop v ruski parlament oziroma Dumo. Na veselje vseh ljubiteljev mešanih borilnih veščin pa se to ne bo zgodilo. Predstavnik Fjodorjove agencije M-1 Global Evgenij Kogan je sicer potrdil kandidaturo, a obenem zatrdil, da to ne bo vplivalo na nadaljno kariero odličnega Rusa. "Fjodor bo brez težav opravljal obe funkciji. Nikoli ni bilo govora o tem, da bi ena zamenjala drugo,“ je za priznani spletni portal o mešanih borilnih veščinah Sherdog.com izjavil Kogan. Fjodor bo kandidiral na listi stranke Združena Rusija, ki jo vodi nekdanji ruski predsednik in zdajšnji premier Vladimir Putin.

Še pred volitvami pa 33-letnega Fjodorja 26. junija na Strikeforcovem spektaklu v San Joseju čaka borba z Brazilcem Fabriciom Werdumom, nato pa naj bi na vrsto prišel Nizozemec Alistair Overeem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.