Šport
26 ogledov

Fjodor: "Želim Overeema"

Žurnal24 main
Najboljši MMA-težkaš zadnjega desetletja Fjodor Jemeljanenko je prvič javno izzval Alistairja Overeema. "Letos se želim boriti, novembra ali decembra. Za nasprotnika želim Overeema."

Fjodor Jemeljanenko je po junijskem porazu proti Fabriciu Werdumu nekaj časa razmišljal le o povratni borbi proti Brazilcu. Zdaj pa je povsem spremenil svoje načrte in razkril, da se do konca leta želi boriti z Nizozemcem Alistairjem Overeemom: "Seveda želim povratno borbo z Werdumom, toda glede na to, da je bil pred kratkim operiran, do te borbe še nekaj časa ne bo prišlo. Letos se želim boriti, novembra ali decembra. Za nasprotnika želim Overeema." Ni skrivnost, da si borbo Fjodor – Overeem želi videti sleherni ljubitelj mešanih borilnih veščin, a vprašanje je, ali bo do boja res prišlo.

Fjodor je tokrat prvič javno izzval Nizozemca. Pred tem pa so njegovi menedžerji večkrat zavrnili možnost borbe z Overeemom, ki so ga označili celo za steroidnega silaka. V nasprotni smeri je od Overeema proti Fjodorju poletelo že kar nekaj strupenih puščic. Med drugim je Nizozemec že večkrat ošvrknil Fjodorja in njegove agente, da se ga izogibajo. Zdaj pa je Fjodor le pokazal zanimanje za težko pričakovano (sanjsko) borbo, a kaj, ko je Overeem pred nekaj dnevi izjavil, da ga borba z Rusom v tem trenutku ne zanima in da bi v oktagon stopil le, če bi ga tam čakal Werdum.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.