Šport
25 ogledov

Flack dobil svojo resničnostno serijo

V dodanem videu si lahko ogledate reklamo za resničnostno serijo Life in the fas
1/2
Žurnal24 main
Potem ko bo svojo resničnostno serijo dobil zmagovalec lanskoletnega Glavnega turnirja WSOP, Joe Cada, je zdaj prvi oglas za svoj resničnosti šov objavil tudi 40-letni Layne Flack.

Layne Flack, ki se lahko v karieri med drugim pohvali tudi že s šestimi WSOP zapestnicami in enim WPT naslovom, pa je očitno o tem projektu razmišljal že dlje časa, saj se v napovedniku pojavi gradivo, ki je bilo posneto že na lanskoletnem prvenstvu UltimateBet Aruba Poker Classic, med akterji napovednika, pa sta se znašla tudi Gavin Smith in Brandon Cantu.

Ače se je pred časom Cada svoji resničnosti seriji odpovedal, saj mu ni bil všeč način, na katerega je bilo njegovo življenje v njej predstavljeno, je pri Flacku prav nasprotno, saj želi Američan v svojem šovu predstaviti svoje življenje in življenjski slog, ki ga živi, popolnoma brez olepšav, saj bodo le na ta način gledalci dobili pravi vtis o tem, kakšne stvari se v resnici dogajajo v zakulisju.

Že v reklami tako ne manjka lepih deklet, pijače, cigar in dogodivščin, nekaj sekund pa je ustvarjalcem serije uspelo nameniti tudi pokru, ki pa v tej seriji ne bo imel ravno osrednje vloge. Layne je namreč skorajda še bolj kot po svojih dosežkih, poznan po razuzdanem življenju, norih zabavah in vragolijah, ki jih ušpiči praktično kamorkoli pride.

Za serijo Life in the fast Layne, ki so jo v sodelovanju s Flackom posneli pri Gutshot Entertainment, za enkrat večjega zanimanja še ni pokazala nobena TV mreža, vendar naj njena prihodnost vseeno naj ne bi bila vprašljiva, saj naj bi v najslabšem primeru, celotna serija bila na voljo pač zgolj na internetu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.