Šport
14 ogledov

Full Tilt ne bo sponzoriral Isildurja1

(Foto: Pokernews.com) Žurnal24 main
Bloger, ki je prvi objavil novico, da bo Isildur1 dobil sponzorsko pogodbo je objavil, da to ne bo Full Tilt Poker.

Pisec poker tekstov za švedski dnevnik Expressen je imel poln deloven dan, medtem ko je sestavljal posamezne drobčke zgodbe v celoto. Blogerjevo ime je Sohello Shah in prav on je prejšnji presenetil vse z novico, da bo Isildur1 podpisal sponzorsko pogodbo.

V prvem blogu, ki ga je napisal v švedskem jeziku, je Shah objavil zamegljeno sliko Isildurja. Omeniti velja, da prvotni osumljenec Viktor Blom ni prva oseba, ki nam pade na misel, ko gledamo to sliko. V drugem blogu je Shah trdil, da še ni izbrana stran, katero bo za naslednjo izbral Isildur1, ki je svetovna internetna senzacija. Sprašujemo se, katera internetna poker stran bo to?

Veliko je bilo ugibanj, ali bo to Full Tilt Poker, Party Poker, PokerStars, Power Poker, Betsafe ali Svenska Spel. Vse so bile omenjene kot možne kandidatke. Sedaj Shah pravi, da zagotovo ne gre za Full Tilt Poker. Vseeno pa še zmeraj trdi, da bo šlo za eno izmed zgoraj naštetih strani.

Naslednje dni ali tedne bo jasno ali je Shah res na sledi nečemu velikemu in bo Isildur1 res podpisal pogodbo s katero internetno stranjo. Zagotovo pa si ga vsaka internetna stran želi dodati med profesionalce, ki igrajo na njeni strani.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.