Šport
16 ogledov

Full Tilt Poker v formulo 1

Virginova dirkača s Full Tiltovim znakom na prsih. (Foto: pokernews.com) Žurnal24 main
Potem ko so pri PartyPokru že lani podpisali pogodbo z italijanskim dirkačem Giancarlom Fisichello, so se sedaj tudi pri Full Tilt Pokru odločili za sodelovanje z ekipo Virgin Racing.

Potem ko so pri PartyPokru že lani podpisali pogodbo z italijanskim dirkačem Giancarlom Fisichello, kateremu se je pri Partyu letos pridružil še mladi Španec Jaime Alguersuari, so se sedaj tudi pri Full Tilt Pokru odločili, da vstopijo v najbolj elitni razred motošporta, saj so pred dnevi, s predstavniki ekipe Virgin Racing, podpisali pogodbo o sodelovanju.

Prvi pogovori o morebitnem sodelovanju med obema znamkama, so sicer stekli že pred začetkom letošnje sezone F1, vendar jim do začetka ni uspelo sprejeti nobenega dogovora, zato je ekipa Virgin Racinga začela sezono bolj ali manj sama (s stališča pomembnejših sponzorjev in poslovnih partnerjev). A skozi to celotno obdobje, od začetka sezone pa do tega tedna, pogajanja niso zamrla in tako je pred nekaj dnevi vendarle prišlo do podpisa sponzorske pogodbe.

Nad novim partnerstvom, je bil ob predstavitvi opazno navdušen Graeme Lowdon, direktor Virgin Racinga: “Naravnost navdušeni smo nad tem, da lahko v ekipi Virgin Racinga pozdravimo tudi Full Tilt Poker. V ponos nam je, da se je podjetje ki je med vodilnimi na svojem področju, odločilo, da vstopi v partnerstvo z nami, še posebej pa smo veseli, da je ta partner z nami pravzaprav že od naših začetkov, saj so prisostvovali že pri rojstvu ekipe, sedaj pa so tudi uradno postali del nje."

"Kar precej dela in razmisleka je bilo vloženega v to novoustanovljeno partnerstvo med Full Tilt Pokrom in Virgin Racingom, vendar smo sedaj veseli, da je le to končno sklenjeno. Glede na to, da bosta moči združili 2 znamki, ki sta vodilni na svojem področju, mislim da smo priča do sedaj še nikoli prej videnemu pojavu, ki utegne pomeniti pravo revolucijo na poslovnem področju, hkrati pa bodo od njega imeli veliko tudi vsi naši uporabniki," pa je povedal eden ustanoviteljev Full Tilt Pokra, Chris Ferguson.

Podrobnosti o samem dogovoru še niso znano, zato vam trenutno še ne moremo povedati, kolikšna je vrednost celotnega dogovora ter koliko časa, bo to partnerstvo trajalo, vendar vam lahko sporočimo to, da se je logotip Full Tilt Pokra, na kombinezonih in dirkalnikih ekipe Virgin Racing, prvič pojavil ta konec tedna na dirki v Španiji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.