Šport
28 ogledov

Full Tilt uvaja rush turnirje

(Foto: fulltiltpoker.com) Žurnal24 main
Potem, ko so rush poker igre, kmalu po vpeljavi, postale pravi hit med Full Tiltovimi uporabniki, so odgovorni začeli razmišljati, kako lahko ta način igranja prenesejo na druga področja pokra, ne le na denarno igro.

V zadnjem obdobju so postajali vse glasnejši klici po rush poker turnirjih in pri Full Tilt Pokru, so svojim igralcem rade volje ustregli ter tako ta teden predstavili prve tovrstne turnirje. Koncept rush poker turnirjev, bodo sprva preizkušali le na t. i. step kvalifikacijskih turnirjih in satelitih, a naj bi že kmalu prešli tudi na povsem običajne, večje turnirje.

Tovrstni turnirji, bodo igralcem omogočali, da bodo odigrali še več iger in hitreje prišli do denarja, saj bo dogajanje na teh turnirjih veliko hitrejše kot na običajnih, tudi turbo turnirjih. Princip ostaja enak, kot pri rush denarnih igrah - vsak igralec, ki odloži svoje karte, je premaknjen na drugo mizo, kjer v roke nemudoma dobi nove karte in že lahko začne znova igrati. Tovrstne selitve se nato na turnirjih nadaljujejo dokler se polje nastopajočih ne skrči na zgolj finalno mizo, tu pa bodo tudi rush turnirji spremenili v povsem običajne freezout turnirje.

S tem bodo pri Full Tiltu poskušali še več svojih igralcev, ki do sedaj nad turnirji niso bili ravno najbolj navdušeni, zvabiti na njih, saj so z uvedbo rush poker turnirjev, iz turnirske enačbe odstranili njihov najbolj zoprni del – čakanje, dodali pa več hitrosti, več igralcev, več akcije ter seveda tudi višje nagrade.

Če se bo tudi ta oblika rush pokra tako prijela kot denarne igre, potem bodo morale o tem, kako se pridružiti tej noriji, začele razmišljati tudi vse preostale spletne poker sobe. Full Tilt Poker si sedaj že lasti vse najdražje igre na spletu, če bodo postali tudi glavno zbirališče za ljubitelje turnirjev, pa utegne biti status največje spletne poker sobe na svetu, ki ga sedaj posedujejo PokerStars, resno ogrožen.

Da je dogajanje na tovrstnih turnirjih res prav neverjetno, nam lahko verjamete, a vseeno vam priporočamo, da se o tem prepričate sami. Ne boste razočarani.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.