Šport
54 ogledov

Fury ne more braniti naslova

vladimir kličko EPA
Britanec Tyson Fury je iz nepojasnjenih zdravstvenih razlogov odpovedal povratni obračun z Ukrajincem Vladimirjem Kličko.

Do velikega povratnega boksarskega dvoboja težke kategorije med Britancem Tysonom Furyjem in Ukrajincem Vladimirjem Kličkom zaenkrat še ne bo prišlo. Razlog je zdravstveno spričevalo Britanca, ki mu zaenkrat to preprečuje. Osemindvajsetletni Fury je lani po mnogih letih senzacionalno premagal dolgoletnega prvaka Klička.

Težkokategornika bi se morala na povratnem dvoboju pomeriti že julija, vendar so načrti organizatorjev propadli zaradi Furyjeve poškodbe gležnja. 

"Globoko obžalujemo, da moramo sporočiti vnovično prestavitev dvoboja, ki bi moral biti na sporedu 29. oktobra 2016 v Manchester Areni. Tysonovo zdravstveno stanje tega ne dovoljuje," so zapisali iz vrst Britančeve ekipe, kjer pa niso pojasnili, kakšne zdravstvene težave pestijo njihovega borca.

''Tyson je nad razpletom zelo razočaran,'' so še sporočili iz tabora britanskega prvaka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.