Šport
22 ogledov

Gačić zamenjal Baltića

Baltić ni več trener odbojarjev ACH Volleya. Žurnal24 main
Iz vodstva odbojkarskega kluba ACH Volley so sporočili, da je prišlo do zamenjave trenerja. Dragutina Baltića bo na tem mestu zamenjal njegov dosedanji pomočnik Radovan Gačić.

Vodstvo slovenskega odbojkarskega prvaka ACH Volleyja je še pred koncem sezone zamenjalo trenerja. Dosedanjega stratega Dragutina Baltića je nadomestil njegov dosedanji pomočnik Radovan Gačić, so sporočili iz kluba.

 
 

Ocenili smo, da je ukrep zamenjave glavnega trenerja v tem trenutku nujen.

Rasto Oderlap

 
"Vodstvo moštva ACH Volley je sprejelo odločitev, da še pred koncem odbojkarske sezone 2007/2008 prekine sodelovanje z glavnim trenerjem ekipe Dragutinom Baltičem zaradi objektivno dosegljivih, a vendarle ne doseženih rezultatov v okviru letošnjega najbolj elitnega tekmovanja, evropske lige prvakov. Ker moštvo vstopa v najbolj pomembno obdobje sezone, ko mora ves čas in vso energijo usmeriti v maksimalno pripravo na vse tri končnice, to je zaključni turnir srednjeevropske lige prihodnji teden v Innsbrucku, zaključni turnir za pokal Slovenije v marcu in zaključek državnega prvenstva v aprilu, je vodstvo sklenilo izjemno pomembno vlogo glavnega trenerja zaupati dosedanjemu pomočniku Radovanu Gačiću. Novi glavni trener svojo vlogo prevzema že danes. Kondicijski trener in fizioterapevt ekipe ostaja še naprej Marko Šercer. V prihodnjih dneh bo poskrbljeno tudi za novega pomočnika glavnega trenerja, tako da bo strokovni del ekipe sestavljen v najkrajšem možnem času," so v klubu zapisali v izjavi za javnost.


Odbojkarje ACH Volleya bo vodil Radovan Gačić. © Saša Despot

 

"Ocenili smo, da je ukrep zamenjave glavnega trenerja v tem trenutku nujen, Dragutinu Baltiću pa se zahvaljujemo za ves njegov dosedanji trud. Prav tako že intenzivno delamo na oblikovanju ekipe za prihodnjo sezono. Trudili se bomo, da ostane homogena in tako kakovostna, da bo kos zahtevnim nalogam zlasti v ligi prvakov. V tem trenutku z veseljem lahko sporočimo novico, da smo v teh dneh že podpisali štiriletno pogodbo z enim najboljših liberov v Evropi, Sebastijanom Škorcem," je odločitev vodstva komentiral predsednik UO kluba Rasto Oderlap .
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.