Šport
27 ogledov

Galfond osnoval vadbeni portal

Ali Phil Galfond zapušča ZDA? Žurnal24 main
Phil "OMGClayAiken" Galfond se je odločil za dokaj pogumno potezo ter ustanovil svoj vadbeni portal z imenom PokerStatic.

A Galfond obljublja, da bo portal še več kot le to, saj bomo na njem lahko spremljali tudi intervjuje z nekaterimi največjimi zvezdniki iz sveta pokra, se podučili o strategiji ter izvedeli najnovejše novice in najzanimivejše trače.

Pri ustvarjanju vsebin in rednih podcastov mu bodo pomagali Mikey Stotz, Eric Bickel in Bret Oliverio, seveda pa bo veliko dela opravil kar Phil sam, saj je že ob veličastnem odprtju svojega novega portala Galfond predstavil svoj najnovejši projekt, ki bo na njegov portal zagotovo privabil mnogo obiskovalcev.

 

V sklopu tega projekta bo namreč Galfond v uk vzel mlado, prikupno in nadvse zabavno ameriško komičarko Vanesso Ragland, ki jo boste sicer spoznali pod vzdevkom bruiser, in jo poskušal v kar najkrajšem času, z rednimi lekcijami, spremeniti iz popolnega poker analfabeta v čisto pravo pokerašico.

A nikar ne mislite, da je to edina zanimiva vsebina na portalu PokerStatic, saj fantje, ki ustvarjajo prispevke vsak teden, poskrbijo za kako zanimivo "radijsko" oddajo, zanimivimi videoposnetki ter nekoliko drugačnimi intervjuji, v katerih boste izvedeli marsikaj, česar do zdaj še niste vedeli o svojih najljubših poker zvezdah.

Če bi se torej radi malce razvedrili in pri tem morda tudi nekoliko nadgradili svoje pokeraško znanje, potem obiščite portal PokerStatic.com.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.