Šport
1303 ogledov

Slovenka v težkem položaju: "Ne bom lagala, ..."

Janja Garnbret Epa
Slovenski športni plezalki Janji Garnbret bo zlom palca otežil priprave na prihajajočo.sezono

Najboljša slovenska plezalka Janja Garnbret se je pred začetkom sezone poškodovala. Kot je 23-letna olimpijska prvakinja iz Tokia zapisala na Instagramu, si je na enem izmed treningov zlomila palec na nogi. S tem bodo njene priprave na sezono otežene.

"Na žalost sem si zlomila palec na nogi med treningom in bo tako moja priprava na sezono malenkost drugačna od preteklih let," je zapisala 23-letna Korošica.

"Ne bom lagala. Izziv se je soočiti s tem, kaj ta poškodba pomeni za prihajajočo sezono. Vsaj štirje tedni brez plezalnega čevlja na levi nogi je velik zalogaj. A če pogledam z drugega zornega kota, moram reči, da grem skozi to raje zdaj kot sredi sezone," je še dodala večkratna svetovna in evropska prvakinja.

Svetovni pokal se bo 21. aprila začel v japonskem Hachiojiu. V začetku avgusta pa bo v švicarskem Bernu na sporedu tudi svetovno prvenstvo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.