Šport
27 ogledov

Gascoignu grozi zapor

Žogo je zamenjal za alkohol. Paul Gascoigne. (Foto: EPA) Žurnal24 main
Paul Gascoigne dela na tem, da bi pozabili na njegovo nogometne vragolije in ga v spominu ohranili kot porednega dečka. Zaradi vožnje pod vplivom alkohola mu grozi zaporna kazen.

Nekdanji angleški nogometni reprezentant Paul Gascoigne ne more in ne more prenehati polniti rumenih strani otoških časnikov. Za nov incident je poskrbel osmega oktobra, ko je v vinjenem stanju vozil avtomobil. Ustavila ga je policija, ki je ugotovila, da je količina alkohola štirikrat presegla mejo dovoljene. Za to mu grozi zaporna kazen. "Vse možnosti so odprte, tudi zapor," je novinarjem dejal Stephen Earl, sodnik, ki je nekdaj priljubljenega Gazzo spoznal za krivega (vožnjo v alkoholiziranem stanju je Gascoigne tudi sam priznal). Kazen bo sporočil 11. novembra.

Zvezdnik svetovnega prvenstva leta 1990, glede uživanja alkohola očitno naslednik Georgea Besta, za redne incidente praktično skrbi že od otroških let. Že med aktivno kariero je imel težave z alkoholom, prometnimi nesrečami in spori v zakonu. Po prenehanju igranja leta 2005 so se težave le še stopnjevale, posledica tega pa je tudi njegovo zelo zaskrbljujoče zdravstveno stanje. Mnogi bi ga že zdavnaj spravili v norišnico.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.