Šport
41 ogledov

Gavči želijo ogrevane WC-školjke

Maradona in njegovi igralci želijo veliko potrebo opravljati na ogrevani WC-škol Žurnal24 main
Ogrevane WC-školjke, šest playstationov, 14 različnih solat … To so le tri od mnogih nenavadnih zahtev argentinskih nogometašev pred prihodom na prizorišče svetovnega prvenstva.

Hotel v Pretorii, ki bo med svetovnim prvenstvom v Južnoafriški republiki gostil Argentince, ne bo imel lahkega dela. Gavči so se namreč še pred prihodom na črno celino izkazali za silno težavnega gosta. Selektor Diego Maradona in njegovi varovanci so sestavili spisek zahtev, ki bi ga lahko primerjali s spiskom kakšne velike rock zvezde in ne nogometašev, in ga poslali upravi hotela. Na listi zahtev so se na prvem mestu tako znašle ogrevane WC-školjke, šest playstationov, ob vsakem obroku, ki jih bo kar deset na dan, morajo imeti na voljo vsaj 14 različnih solat, za poobedek želijo imeti tri različne vrste pudingov in sladoleda, sobe morajo biti povsem bele, opremljene s posebnimi vodovodnimi pipami, med počitkom jim mora vroč zrak pihati na obeh straneh glave in tako naprej. Argentinci ob pohodu na naslov svetovnih prvakov očitno prav nič ne želijo prepustiti naključju.

Spomnimo, da so njihovi največji rivali Brazilci zahtevali, da ima voda v bazenu točno 32 stopinj celzija, medtem ko so Mehičani zahtevali, da jim je v vsakem trenutku na voljo duhovnik. Pa naj še kdo reče, da nogometaši niso zahtevni ljudje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.