Šport
13 ogledov

Gerrard oplodil 16-letnico?

Žurnal24 main
V angleškem nogometu se obeta nov velik škandal. Kapetan nogometašev Liverpoola Steven Gerrard naj bi po pisanju angleških medijev oplodil 16-letno dekle.

Po seksualnem škandalu Johna Terryja ima Anglija novo kost za glodanje. Njegov soigralec v reprezentanci in kapetan nogometašev Liverpoola Steven Gerrard naj bi po pisanju britanskih medijev naredil otroka mladoletnemu dekletu.

Novico je v javnost sprožil isti vir, ki je razkril, da je Terry spal z dekletom svojega soigralca pri Chelaseaju, sedaj pa naj bi imel dokaz tudi proti Gerrardu. Caughtoffside.com piše, da so informacije zaenkrat še nepotrjene, zgodba pa naj bi bila resnična tudi zaradi tega, ker si Gerrard zaradi tega, da bi rešil zakon, želi selitve v Italijo ali Španijo.

Isti vir navaja, da naj bi se Gerrard zadnje dni močno trudil, da zgodba ne bi pricurljala v javnost in zahteval prepoved objave informacij. Nekaj podobnega se je trudil tudi Terry, a mu ni uspelo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.