Šport
11 ogledov

Gimelstob ni vznemiril Kurnikove

Le kako je Gimelstob našel slabe besede za Kurnikovo? Žurnal24 main
Po tem, ko je Justin Gimelstob užalil Ano Kurnikovo, je slednja na dobrodelnem turnirju v Washingtonu na vprašanja o tej temi odgovarjala zelo hitro in brez velikega zanimanja.

Julija je 31-letni upokojeni teniški igralec Justin Gimelstob na neki radijski oddaji užalil 28-letno rusko lepotičko Ano Kurnikovo. V radijskem nastopu je uporabil slabšalen izraz pri opisovanju Kurnikove in dal nekaj slikovitih izjav o Čehinji Nicole Vaidišovi. Tisti, ki so v sredo pred dobrodelno tekmo v Washingtonu pričakovali buren odziv Kurnikove, so se zmotili. Rusinja je zanikala, da bi se zapletla v besedni spor z Gimelstobom. "To sem praktično pozabila, dokler me niste vi spomnili na to. Temu res ne posvečam pozornosti," je povedala Kurnikova. In dodala: "Ne želim se pretirano ukvarjati s to stvarjo. Obravnavam jo kot vse druge podobne zadeve."

Kurnikova je v sredo zvečer v Washingtonu z nekaterimi drugimi upokojenimi igralci in igralkami odigrala dobrodelno tekmo. Eden od udeležencev je bil Gimelstob, vendar pa nista prekrižala loparjev. Na nesrečo ljubiteljev rumenih strani namreč nista bila izžrebana za medsebojno tekmo v mešanih dvojicah. Gimelstob, ki se je upokojil lani, je član odbora ATP, v karieri pa ni nikoli osvojil katerega od večjih turnirjev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.