Šport
26 ogledov

Gladiatorji pripravljeni na WFC 12

Organizator World Freefigt Challenge obljublja najbolj zanimivo listo borb do se
1/30
Žurnal24 main
Ovir za nedeljski WFC 12 v dvorani Tivoli v Ljubljani ni več. Prav vsi borci so namreč uspešno prestali petkovo uradno tehtanje v zabaviščnem centru Arena. Vsi Slovenci v top formi.
Zlatko, Tešanović, Radosavljević ...
Uradno tehtanje je minilo v sproščenem vzdušju. Med številnimi gledalci smo videli tudi raperja Zlatka. Manjkala pa nista niti vedno nasmejana srbska borca Dragan Tešanović in Aleksandar Radosavljević, ki si tokrat ne bosta nadela rokavic.

Zabaviščni center Arena v Ljubljani so v petek zvečer zasedli borci, ki bodo v nedeljo zvečer nastopili na WFC 12: "Proteini.si Showtime". Uradno tehtanje so vsi gladiatorji prestali brez težav (le Markus Di Gallo je imel nekaj težav, a ni skrbi, da ga v nedeljo ne bi videli v WFC ringu). Da je vse potekalo po pravilih, je tudi tokrat poskrbel britanski delilec pravice Grant Anthony Waterman. Največ pozornosti so seveda poželi slovenski borci: Miran Fabjan, Rok Štrucl, Chorchyp in Bor Bratovž. Podrobni poznavalci WFC ste zagotovo ugotovili, da smo izpustili Bojana Kosednarja, ki mu je poškodba preprečila nastop in bo tako še nekaj časa počakal, da se znova predstavi domačemu občinstvu.

Spomnimo, da se bosta v glavni borbi večera pomerila Fabjan in Rus Aleksander Stecurenko. Kot nam je dejal Rusov agent, si njegov varovanec želi predvsem navdušiti gledalce in seveda na koncu v domovino oditi z novo zmago, ki jih je do sedaj v karieri zbral že več kot 120. Štrucla čaka borba z veliko izkušenejšim Srbom Lazarjem Tomićem. Raper Chorchyp se bo v debitantski borbi v karieri pomeril s Hrvatom Darianom Paladinom. Bor Bratovž pa bo pesti prekrižal z Italijanom Marcom Valleiom. Prav vsi štirje že nestrpnostjo čakajo, da stopijo v ring in vsi po vrsti zagotavljajo, da so v življenjski formi, kar je odlična napoved pred nedeljo.

Na uradnem tehtanju sta si prvič iz oči v oči strmela tudi Avstrijec Nandor Gulemino in Hrvat Ajlin Ahmić. Bolje kot Di Gallo je tehtanje prestal njegov nasprotnik Josif Al Said, ki ni imel težav. Na uradnem tehtanju težav nista imela niti Srb Dušan Džakić in Čečen Tamerlan Burujev. Več kot pripravljeni na nedeljski spopad pa so tudi Hrvat Igor Jurković in Rus Vladimir Mineev ter Turek Ertan Balaban in Albanec Jetmir Emruli.

Fight card WFC 12: "Proteini.si Showtime":

1. borba – MMA 3 × 5 minut:
Ertan Balaban (Turčija) – Jetmir Emruli (Albanija)

2. borba – K-1 3 × 3 minute:
Igor Jurković (Hrvaška) – Vladimir Mineev (Rusija)

3. borba – K-1 3 × 3 minute:
Rok Štrucl (Slovenija)
– Lazar Tomić (Srbija)

4. borba – MMA 3 × 5 minut:
Dušan Džakić (Srbija) – Tamerlan Burujev (Čečenija)

5. borba – MMA 3 × 5 minut:
Bor Bratovž (Slovenija)
– Marco Vallei (Italija)       

6. borba – MMA 3 × 5 minut:
Markus Di Gallo (Avstrija) – Josif Al Said  (Jordanija)

7. borba – K-1 3 × 3 minute:
Denis Chorchyp (Slovenija)
– Darian Paladin (Hrvaška)

8. borba – MMA 3 × 5 minut:
Nandor Guelmino (Avstrija) – Ajlin Ahmić (Hrvaška)

9. borba – K-1 3 × 3 minute:
Miran Fabjan (Slovenija)
– Aleksander Stecurenko  (Rusija)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.