Šport
38586 ogledov

Gledalcem zastal dih, zavladala je smrtna tišina

Lunde Print Screen
Ena najtrofejnejših rokometašic na svetu se je sesedla na igrišču in pristala v bolnišnici.

Norveška rokometna zvezdnica Katrine Lunde, vratarka moštva Vipers Kristiansand, je potrebovala zdravniško pomoč, potem ko jo je obšla slabost na tekmi elitne norveške lige REMA 1000-ligaen proti ekipi Romerike Ravens.

Dvakratna olimpijska prvakinja se je med napadom nasprotne ekipe nenadoma oprla na vratnico in priklicala pozornost sodnika, ki je na njeno pobudo prekinil igro.

Zvezdnica se je trenutek zatem sesedla na tla, nakar so ji kar na parketu nudili prvo pomoč. Po nekajminutni prekinitvi je ob opori dveh članov osebja zapustila igrišče. 

Če je bilo pred tem v dvorani prisotno precej živahno navijaško vzdušje, pa so tribune med obravnavo priljubljene rokometašice popolnoma obmolknile. Posnetek si lahko ogledate TUKAJ.

Zdravstveni preplah je botroval obisku bolnišnice, kjer prve preiskave niso pokazale nobenih posebnosti. Kot se je izkazalo, je bil celoten zaplet zgolj posledica nenadnega padca krvnega tlaka.

"Opravljeni so bili testi, da bi preverili, ali gre za kaj drugega kot le padec krvnega tlaka. Nič ne kaže, da bi bilo karkoli resnega, vsi testi pa so zelo vzpodbudni. Pričakujemo, da se bo lahko Katrine kmalu vrnila domov," so sporočili iz kluba.

 | Avtor: Print Screen Print Screen

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 4
  • Idioti 12:51 08.marec 2024.

    Ja to je pa tko , če jo z obilno menstruacijo silijo z naporom tekme !

  • jakec1575 21:14 07.marec 2024.

    cakam, da en napise pecivo. nihce pa ne pomisli, da je covid bolezen nacela zivceje, organe, poskodovala srcno ovojnico. vsi sam pecivo vidijo. hudi sportni napoti do na meji. poskodovano telo pa…