Šport
1 ogledov

Goli skakalec že na eBayu

Po YouTubu bo skakalec srečo poizkusil še na eBayu. Žurnal24 main
Francoski skakalec s palico Romain Mesnil, ki je pred dnevi s palico v Adamovem kostumu tekel po ulicah Pariza, zdaj sponzorje išče že na popularni internetni nakupovalni strani eBay.

Odmevna reklamna akcija, ki jo je Romain Mesnil pred dnevi začel z golim "joggingom" po ulicah Pariza, se nadaljuje. Francoz je tokrat organiziral izjemno dobro obiskano novinarsko konferenco, kjer je povedal, da bo pokrovitelje iskal kar na znani internetni nakupovalni strani eBay. "Po mojem mnenju je bila to priložnost, storiti nekaj smešnega. Nisem pripravljen storiti česarkoli, da bi dobil sponzorja. Zdaj delamo to in videli bomo, kaj se bo zgodilo," je dejal Mesnil, ki ga je njegov glavni sponzor zapustil oktobra. 

Mesnil pa ne išče denarja le zase. Finance zbira tudi za dve dobrodelni organizaciji – ena skrbi za bolne otroke v bolnišnicah, druga pa denar namenja raziskavi možganskih tumorjev. 31-letni atlet je bil leta 2007 na svetovnem prvenstvu v Osaki srebrn, potem ko se je prav tako na drugo mesto uvrstil že leto prej na evropskem prvenstvu v Göteborgu. V Pekingu je bil na olimpijskih igrah slab štirinajsti. Njegov podvig pa ni ostal neopažen pri kolegih športnikih. Italijanski napadalec Bayerna, Luca Toni, je obljubil, da bo Mesnila posnemal in gol tekel po münchenskem Marienplatzu. Edini pogoj je, da Bavarci letos dvignejo pokal Lige prvakov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.