Šport
17 ogledov

Grozljiv zlom noge poljskega reprezentanta

Marcin Wasilewski se je poškodoval na tekmi svojega Anderlechta. Žurnal24 main
Poljska nogometna reprezentanca se bo morala s Slovenijo spopasti brez branilca Marcina Wasilewskega, ki se je na tekmi svojega Anderlechta huje poškodoval.
Poljska nogometna reprezentanca bo 9. septembra v kvalifikacijski tekmi za nastop na SP v Mariboru proti Sloveniji igrala brez Marcina Wasilewskega . Branilec bruseljskega Anderlechta se je na derbiju belgijskega prvenstva proti Standardu (1:1) huje poškodoval, srhljivi dvojni zlom noge zanj pomeni konec sezone. Nesrečni dogodek si lahko ogledate v naslednjem videoposnetku:


Wasilewski se je poškodovan v dvoboju z Axlom Witslom , ki je bil po tem, ko je videl, kaj se je zgodilo, pretresen. "Nesrečen sem. Oba sva stekla za žogo, nad Wasilewskim nisem nameraval storiti prekrška. Nisem grob igralec, nogometa ne igram tako, da lomim noge," je po nesrečnem dogodku dejal Witsel. Na isti tekmi je Anderlecht za dalj časa ostal tudi brez češkega reprezentanta (tudi Češka se s Slovenijo bori v isti kvalifikacijski skupini za SP) Jana Polaka . Čeh si je poškodoval kolenske vezi.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.