Šport
10 ogledov

Haas je bil zastrupljen

Tommy Haas je del teniške karavane že vse od leta 1996. Žurnal24 main
Nemški teniški igralec Tommy Haas je prepričan, da je bil med polfinalno tekmo Davisovega pokala septembra v Rusiji zastrupljen.

Nemška reprezentanca se je v polfinalu Davisovega pokala pomerila z Rusi, ki so se po zmagi s 3:2 uvrstili v veliki finale, kjer jih zdaj čaka reprezentanca Združenih držav Amerike. Haas je izgubil prvo srečanje z Igorjem Andrejevom v treh nizih (6:2, 6:2, 6:2), kot vse kaže, pa s tem zgodba še ni končana, saj Haas trdi, da je bil med dvobojem zastrupljen: "Še nikoli v življenju se nisem počutil tako slabo, kot sem se ta dva dneva v Moskvi. Od osmih ur, namenjenih spanju, sem jih vsaj šest preživel na straniščni školjki," pravi Haas, ki še danes ni povsem prebrodil zdravstvenih težav: "Moj želodec se še vedno obnaša zelo čudno. Preizkusil sem vse; od tablet do injekcij, vse zastonj. Počutil sem se le še slabše." Izvršni komite mednarodne teniške zveze je že napovedal začetek preiskave, ki naj bi razkrila, kaj se je dogajalo v ozadju turnirja v Moskvi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.