Šport
35 ogledov

Hafner ostaja v Podmežakli

Kapetan Tomo Hafner in ostali Jeseničani so prvi obračun v novi sezoni odigrali www.alesfevzer.com
Enaintridesetletni hokejist Tomi Hafner bo jeseniškemu Acroniju ostal zvest tudi v prihodnji sezoni. Hafner je v minuli sezoni v ligi Ebel odigral 52 tekem in dosegel 20 točk.

"Z matičnim klubom sem doživel veliko lepega, sicer je bilo vmes kdaj tudi kaj grenkega, a je bilo lepših trenutkov več. V lanski sezoni smo vsi skupaj ostali precej dolžni, zato moramo letos to popraviti oziroma nadgraditi in pri tem želim sodelovati tudi sam. Poleg tega pa s partnerico decembra pričakujeva naraščaj, zato je bila ta odločitev še toliko lažja. In če sem povsem iskren, o menjavi sredine nisem prav veliko razmišljal in se gnal za tem," je dejal Tomi Hafner.

Iz gorenjskega kluba so sporočili, da bosta na preizkušnjo prišla Kanadčana Shay in Logan Stephenson. Ob morebitnem nakupu še dveh tujih hokejistov pa je predsednik kluba Slavko Kanalec dejal: "Čeprav je število tujcev v tem trenutku res veliko, pa ni rečeno, da bodo vsi ostali na Jesenicah. Večina ima namreč tako imenovane 'try out' pogodbe, ki se lahko hitro prekinejo, če ne bodo zadovoljili strokovnega štaba na čelu s trenerjem Heikkijem Mälkiäjem."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.