Šport
27 ogledov

Hansnu v 281 igrah 171 tisoč dolarjev

(Foto: Pokernews.si) Žurnal24 main
Gus Hansen je v začetku tedna svojemu zavidljivemu uspehu v 2011 dodal novo zmago. V samo 281 igrah je nasprotnikom pobral 171.000 $ in utrdil svoje mesto na vrhu lestvice največjih zaslužkarjev letos.

Gus Hansen se je zadrževal predvsem na heads up mizah pot limit Omahe, kjer je bila cena igre 300 $ in 600 $ v slepih stavah, nekaj iger pa je odigral tudi na limitu 500 $/1000 $. Gusova najnovejša žrtev je bil Norvežan Andreas "skjervoy" Torbergsen, od katerega je Danec v samo 89 igrah pobral 166 tisoč dolarjev, nakar se je poraženec umaknil iz dvoboja. Zatem se je Hansen pomeril še s Philom Galfondom, vendar sta se igralca odločila zaključiti igro, ko po 150 igrah nihče od njiju ni mogel narediti znatnega dobička.

Hansen tako še naprej prevladuje na lestvicah spletnih denarnih iger z več kot 4,7 milijona dobička v letu 2011. Kljub temu pa ni edini, ki je ta teden na Full Tilt Poker obral svoje nasprotnike, saj je tudi Phil Galfond v enem večeru zaslužil 107 tisoč dolarjev. Med skromnejšimi zmagovalci (seveda samo po standardih iger na najvišjih limitih) sta se našla še Tom "durrrr" Dwan s 44 tisoč dolarji dobička ter zgovorni Anglež Luke "FullFlush1" Schwartz, ki je ob redki priložnosti, ko ga je bilo mogoče videti igrati, pridelal 51 tisoč dolarjev.

Na strani Pokerstars je bil najuspešnejši Američan Ben "Sauce123" Sulsky, ki je "pospravil" 136 tisoč dolarjev, ki so bolj ali manj v celoti prišli iz žepa Šveda Viktorja Bloma. "Isildur1" je bil tako za Tobergsenom med največjimi poraženci tega tedna, na nesrečnem seznamu pa so se znašli še Van Marcusom s 129 tisoč dolarjiv izgube, TheoJ (75 tisoč dolarjev izgube) in ILoseSoWhat (74 tisoč dolarjev izgube).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.